Gelijk geslacht huwelijk

This post is also available in: en

Met de toename van het aantal huwelijken tussen partners van gelijke sekse over de hele wereld én de combinatie dat Bonaire de bevoegdheid heeft om deze huwelijken legaal uit te voeren, kan Bonaire Weddings & Co met trots zeggen dat wij ook onze diensten aanbieden aan koppels van het gelijke geslacht.

Omdat Bonaire nu een officiële Nederlandse gemeente is, kunnen huwelijken tussen koppels van gelijke sekse legaal trouwen op ons mooie eiland.

Als één van de LGBT-vriendelijke eilanden in het Caribisch gebied, is het gevoel in Bonaire warm, ontspannen en open. Het is reeds een populaire bestemming voor zowel een bruiloft alsmede een huwelijksreis daar het tegemoet aan de wensen voor een bruiloft in het paradijs met gevestigde locaties voor zowel kleine en grote bruiloften.

Er zijn zoveel betoverende locaties in Bonaire met (kleine boutique) hotels, pensions en prachtige villa’s voor zowel de huwelijksceremonie en jullie gasten of dat nu in een luxe of juist relaxte omgeving zal zijn.

Bonaire Weddings & Co. kan je droombruiloft in het paradijs creëren, zodat je zorgeloos kunt genieten van jullie dag. Wij zijn van mening dat Bonaire de perfecte plek is om je jawoord te geven!