Over ons

This post is also available in: en

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit ervaren weddingplanners en een professionele fotograaf die met hun passie voor perfectie u helpen om uw mooiste dag met een Caribisch tintje zo onvergetelijk mogelijk te maken. Want trouwen op Bonaire is niet alleen exotisch en leuk maar zeker ook betaalbaar. Wij helpen u graag met alle huwelijksvoorbereidingen zowel voor uw aankomst als tijdens jullie verblijf. Alles wordt van A tot Z geregeld en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van trouwceremonies, recepties, trouwfeesten, zakelijke borrels en diners op Bonaire. Wij ontzorgen u van top tot teen. Van het vinden van de perfecte locatie tot het regelen van slaapgelegenheid voor u en uw gasten. Zo beleefd u een onvergetelijke tijd op Bonaire. Ons team van professionals staat voor u klaar!

Met onze ervaringen kunnen we u de perfecte en gewenste service bieden. Van kleine intieme geloften tot extraverte bruiloften niets is voor ons te veel. Voor ons staat u op de eerste plaats en we zullen er dan ook alles aan doen om een van de mooiste dagen van uw leven onvergetelijk te maken!

Trouwen op het tropische eiland Bonaire is op zich al een geweldige ervaring. Wat is mooier dan een parelwit strand en een turquoise blauwe zee op de achtergrond? Stuur ons een e-mail en vraag naar onze samengestelde arrangementen voor uw grote dag! Uiteraard kunnen we ook arrangementen op maat maken. Een last minute verrassing? Dat is voor ons ook geen problem! Oh, en natuurlijk hebben we ook aantrekkelijke arrangementen voor cruiseschip passagiers.

Wij zijn onafhankelijke wedding planners op Bonaire met veel ervaring. Wij staan garant voor kwaliteit! Wij werken dan ook alleen samen met de beste koks en fotografen van het eiland. Omdat we alles van het prachtige eiland Bonaire weten kunnen we de mooiste plaatsen op het eiland aanbieden.


Ons team