Onze diensten

This post is also available in: en

WEDDING PLANNERS BONAIRE

Stel je voor: een Caribische bestemming, azuurblauwe zee en zeer vriendelijke mensen. Een plek met heerlijke tropische temperaturen waar het zonnetje 365 dagen per jaar schijnt. Stukken ongerepte natuur met prachtige locaties en een heerlijke diversiteit van culturen. Een echt vakantie paradijs waar je romantisch onder de sterren geniet van wereld-klasse gerechten en kunt duiken in één van de beste duikplekken van de wereld. En laten we niet vergeten de prachtige zonsondergang. Dat is Bonaire, een stukje tropisch Nederland! Graag vertellen wij jullie waarom Bonaire het Caribische eiland is voor jullie huwelijk en organiseren wij als ervaren weddingplanners graag de perfecte bruiloft en huwelijksreis voor u.

DE PERFECTE TROUWLOCATIE OP BONAIRE

Het kiezen van de trouwlocatie is natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel van je bruiloft. Bonaire heeft een scala van prachtige idyllische en romantische locaties zowel op het strand zoals Klein Bonaire, het gemeentehuis (Pasangrahan) of bijvoorbeeld Seru Largu en Washington Slagbaai Park. Uiteraard zijn er nog veel meer mooie locaties die wij jullie graag willen voorleggen. Wij zoeken de perfectie trouwlocatie voor jullie uit.

Service & kwaliteit

Bonaire Weddings & Co. staat garant voor kwaliteit en wij werken daarom alleen met de beste koks en fotografen van het eiland. Daarnaast biedt onze kennis van Bonaire u de mogelijkheid om van uw trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken. Neem gerust contact met ons op als jullie meer informatie wensen over onze trouw arrangementen en ons prachtige tropische eiland. Onze wedding planners beantwoorden jullie vragen zo spoedig mogelijk.

Trouw arrangementen

Om uw bruiloft zo stressvrij mogelijk te maken hebben we al vast een paar trouw arrangementen samengesteld. Uiteraard zijn alle arrangementen aan te passen naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij bieden u een brede keuze uit ceremonies allemaal afgestemd op uw behoeftes zoals prachtige strandceremonies, burgerlijke huwelijken, diner en recepties maar ook kunt u bij ons terecht voor een vernieuwing van uw huwelijksgeloften.

DIRECT NAAR ALLE ARRANGEMENTEN